Werkbon

Digitale werkbon app: altijd op zak

Een digitale werkbon is een goede vervanger van de oude vertrouwde papieren werkbon. Het handige aan een digitale werkbon is dat je ‘m altijd op zak hebt, want je hebt immers altijd je telefoon of iPad bij je. Met een digitale werkbon app heb je nog veel meer op zak dan alleen een simpele werkbon. We vertellen je er graag meer over.

Ben je niet zo’n lezer en wil je liever direct de praktijk ervaren? Dat kan! Probeer de digitale werkbonnen van OutSmart nu 30 dagen gratis en voor niets.

Ontdek de werkbon

Iedereen altijd up-to-date

 

Met een app voor digitale werkbonnen is elke medewerker altijd up-to-date. Krijgt een medewerker een nieuwe taak of een wijziging in een bestaande taak, dan ziet hij dit direct. Hij heeft dus altijd de laatste informatie over zijn planning.

Oplossing voor buitendienst

 

Met een uitgebreid digitaal planbord voor je planners, een app voor je buitendienst en de mogelijkheid om je administratie te digitaliseren is een app als OutSmart meer dan alleen een digitale werkbon app.

30 dagen gratis uitproberen

 

Gratis digitale werkbon? Bij OutSmart kun je de digitale werkbon een maand lang gratis uitproberen. Zo kun je zelf kijken hoe een digitale werkbon jou helpt om je buitendienst te automatiseren en simpeler te maken.

Digitale werkbonnen: de voordelen

Steeds meer bedrijven stappen over op digitale werkbonnen. Dat is niet voor niets: een papieren werkbon heeft heel wat nadelen. Hij blijft nog weleens ergens liggen, raakt kwijt of is ingevuld in een onleesbaar handschrift.

Met de digitale werkbon is dit allemaal verleden tijd. Je telefoon of iPad vergeet je niet zo snel mee te nemen en is niet zomaar zoek. Daarnaast is een getypte werkorder altijd goed leesbaar. En zo’n digitale werkbon biedt je nog veel meer gemak. We hebben de voordelen van digitale werkbonnen voor je op een rijtje gezet:

Gemakkelijk terugzoeken in de afgesloten projecten
De vraag wie waarvoor verantwoordelijk is, blijft nooit meer onbeantwoord. De gehele werkbonadministratie staat centraal en is gemakkelijk te doorzoeken.

Iedereen automatisch op dezelfde manier laten werken.
Alles is geautomatiseerd en je medewerkers gebruiken allemaal dezelfde software. Hierdoor heeft iedere medewerker automatisch zijn administratie op orde en werkt iedereen systematisch op dezelfde manier.

Opslagruimte en papier besparen
In plaats van kasten vol met administratie van de afgelopen jaren heb je met een digitale werkbonnen app niet alleen je werkproces versneld, maar ook je hele administratie digitaal en geordend staan.

Efficiënt werken, want iedereen is realtime op de hoogte
De planner hoeft niet bij elke wijziging in de planning de buitendienstmedewerkers te bellen om hen op de hoogte te stellen. Elke buitendienstmedewerker ziet de wijziging realtime in zijn planning verschijnen.

Werkt op Android en op iOS
Of je nu een Samsung, een Nokia, een iPad of een iPhone hebt: OutSmart werkt zowel op Android als op iOS. Je buitendienstmedewerkers, planners en ander kantoorpersoneel staan continu met elkaar in verbinding, zonder elkaar steeds te hoeven bellen.

Probeer het nu één maand gratis

 

Digitale werkbon app van OutSmart

Met een digitale werkbon maak je jezelf het leven een stuk gemakkelijker. OutSmart gaat nog een stapje verder: wij vragen onze klanten actief om feedback op onze digitale werkbonnen. Op basis van de feedback en wensen van onze klanten hebben we onze werkbonapp uitgebreid met diverse handige functies die onze werkbonnen nog handiger in gebruik maken:

 • Stuur documenten mee met werkbonnen.
 • Laat buitendienstmedewerkers foto’s invoegen van werk dat is uitgevoerd.
 • Vraag direct na de werkzaamheden om een handtekening van de klant.
 • Nooit meer puzzelen met een niet-kloppende urenadministratie.
 • Digitale werkbonnen ook offline gebruiken.

Soepele samenwerking met je buitendienst

OutSmart Branches BouwIn de eerste plaats is OutSmart bedoeld om je buitendienst probleemloos te kunnen aansturen. Met OutSmart is het lijntje met je buitendienstmedewerkers direct. Je hoeft ze niet meer na te bellen, maar stuurt ze hun werkbon samen met alle benodigde informatie over een project. Zij zien de werkbon en alle bijlages direct binnenkomen en beschikken over alle informatie die ze nodig hebben om de klus efficiënt en goed uit te voeren. Je buitendienstmedewerker vinkt zijn uitgevoerde taken af, voegt foto’s toe van het project en laat de klant direct tekenen. Hij verstuurt al deze informatie weer naar kantoor, waar jij of je medewerker met een druk op de knop de factuur naar de klant stuurt.

Bij OutSmart zijn we trots op hoe wij elke dag het werk van duizenden buitendienstmedewerkers en planners gemakkelijker maken. Maar het kan nog gemakkelijker, dachten we. Onze workflow software stemt dit naadloos op elkaar af.

Met OutSmart kun je (nog) meer

Door OutSmart te gebruiken, verandert je hele manier van werken. Alles wordt makkelijker: niet alleen het aanstuurproces van je buitendienst wordt eenvoudiger, maar je administratie verloopt ook soepeler en je facturatie regel je met een druk op de knop. De interface van OutSmart zit logisch en intuïtief in elkaar, dus je went snel aan werken met OutSmart en wilt al snel niet meer terug.

Waar OutSmart ooit begon als digitale werkbonapp, is het nu uitgegroeid tot een volledig platform met nog veel meer voordelen:

 • Integraties met verschillende softwarepakketten.
 • Automatisch ingepland objectbeheer met altijd up-to-date informatie.
 • Online portaal voor je klanten.
 • Op maat gemaakte offertes, facturen, contracten en formulieren.

Alle functies die OutSmart te bieden heeft, vind je op de functies pagina.

Benieuwd naar onze digitale werkbonnen (en alle andere functies)?

Wij kunnen mooi vertellen over onze digitale werkbonnen en over wat OutSmart nog meer allemaal kan. Wie dat nog beter kunnen, zijn onze klanten.

 • Op jaarbasis scheelt het PH Plus Solution duizenden euro’s. Dit is echt dé vernieuwing en besparing van 2019!
  Perry van den Hoven
  phplus, Eigenaar
 • De dienstverlening is echt super, binnen 5 seconden iemand aan de lijn die je meteen helpt
  Theo Oberstadt
  Zonservice, Director Owner
 • OutSmart is zeer professioneel en onmisbaar in ons bedrijfsproces. Alle processen draaien nu veel  efficiënter.
  Twan van Horssen
  Mobility Installations, Operations manager

De beste manier om overtuigd te raken van OutSmart is echter nog steeds door het zelf te proberen. Daar hebben we iets op verzonnen: je probeert onze digitale werkbonnen, en alle andere voordelen die OutSmart biedt, een maand lang gratis.

We horen graag wat je van je ervaring vindt. Waar ben je enthousiast over, wat kan beter? Met jouw hulp verbeteren we onze software elke dag!

Probeer OutSmart direct een maand gratis!