Urenregistratie app voor personeel

Urenregistratie

Een urenregistratie die zichzelf regelt: het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kan het. Met een goede urenregistratie app komen alle geplande uren automatische in de urenstaat terecht. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

OutSmart: urenregistratie op z'n makkelijkst

Werkbon kwijt? Verleden tijd!

 

Papieren werkbon kwijt: dat gebeurt nogal eens, bij jou vast ook. Een digitale urenregistratie raak je niet zomaar kwijt, daar moet je hard je best voor doen. Wil je geen werkbonnen én geen tijd meer kwijt zijn aan zoeken naar die bonnen? Met digitale urenregistratie van OutSmart besteed je je tijd weer nuttig.

Oplossing voor je buitendienst

 

OutSmart is niet alleen een app voor urenregistratie, maar een compleet online platform. Met OutSmart stuur je je buitendienst aan. Zo heeft OutSmart dus een directe impact op je core business: het ontneemt je zorgen over ‘randzaken’ als projectplanning, werkrooster maken, urenregistratie en facturatie en maakt tijd vrij voor het uitvoerende werk.

Gratis urenregistratie app

 

Wij van OutSmart pakken het iets anders aan dan ‘wij van WC-Eend’: we laten je graag zelf oordelen over OutSmart. Daarom kun je de urenregistratie en alle andere functies van OutSmart 30 dagen lang gratis proberen. Zo kun je zien of OutSmart bij jouw bedrijf past. Je zit nergens aan vast en kunt altijd stoppen.

 

OutSmart uitleg urenregistratieUrenregistratie: de mogelijkheden

Hoe je het ook wendt of keert: je kunt niet buiten een nauwkeurige urenregistratie. Vrijwel ieder bedrijf heeft een vorm van urenadministratie nodig. Er zijn veel verschillende manieren om gewerkte uren bij te houden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • tijdregistratie in Excel;
  • boekhoudpakket inclusief urenregistratiefunctie;
  • speciale software voor digitale urenregistratie, eventueel in combinatie met timetracking apps.

Op deze pagina stellen we je voor aan OutSmart. OutSmart valt in de laatste van de drie genoemde categorieën: het is software waarmee je je uren gemakkelijk digitaal registreert. Maar OutSmart kan nog veel meer: lees snel verder!

Tijdschrijven eenvoudig gemaakt voor iedereen

Tijdschrijven is voor veel werknemers én werkgevers geen favoriet. Het brengt vooral een hoop administratie met zich mee en je hebt het idee dat je er tijd aan verspilt die je productiever had kunnen inzetten. Uit handen nemen van administratie door goede software leidt tot een veel efficiëntere dag en weekinvulling van personeel.

Gelukkig kan tijdschrijven een stuk gemakkelijker en minder tijdrovend zijn dan het vaak is. Het enige wat je nodig hebt, is een manier van tijdschrijven die bij je past.

OutSmart is er speciaal voor de mensen die wel iets beters te doen hebben dan de urenregistratie op orde brengen (en daarbij achter de feiten aan lopen). We bieden je een urenregistratie app die is afgestemd op wat gebruikers echt willen, namelijk:

  • een interface die iedereen begrijpt;
  • geen moeilijke functionaliteiten, maar alleen waardevolle toevoegingen;
  • online en offline gebruik;
  • automatische import van de uren in de urenstaat vanuit de planning.

Benieuwd naar urenregistratie en tijdbesparing met OutSmart?

 

Urenregistratie zoals jij dat wilt

Hoe we weten wat gebruikers echt willen? We vragen het onze gebruikers.

Toen onze app nog niet helemaal klaar was, hebben we al enkele early adopters gevraagd om de app in gebruik te nemen en hun bevindingen te rapporteren. Zo hoorden we precies waar de pijnpunten zaten.

Ook nu de urenregistratie app en de overige software goed werken en internationaal gebruikt worden, houden we niet op met verbeteren en innoveren. We ontwikkelen nieuwe functies binnen OutSmart, maar alleen als gebruikers hebben aangegeven dat ze die functies handig vinden. Zo is OutSmart een urenregistratie app die ontworpen is door onze klanten.

Door steeds de vinger aan de pols te houden bij onze klanten, weten we: onze klanten zitten niet te wachten op ingewikkelde functies. Ze willen een gemakkelijk te gebruiken urenregistratie app met duidelijke functies en zonder onnodige, moeilijke bijkomstigheden.

Hoewel: sommige functies zijn wel handig. Een digitaal planbord bijvoorbeeld, waarop je alle uren per medewerker kunt beheren. Of de mogelijkheid om handmatig indirecte uren toe te voegen aan de directe uren die automatisch in de urenstaat komen. Voor handige functies is natuurlijk altijd plek. Geef het ons dus gerust door als je iets mist in OutSmart, want jouw wensen zijn doorslaggevend in wat wij ontwikkelen.

Voordelen van een urenregistratie app

Gebruik je een urenregistratie app, dan gaat je urenadministratie en die van je medewerkers min of meer automatisch. Waar veel van onze klanten niet bij stilstaan, is dat dit simpele gegeven je nog veel meer voordelen biedt. We noemen er hier graag een paar.

Geen papieren werkbonnen meer
De papieren werkbonnen zijn voor veel werkgevers én werknemers een doorn in het oog. Soms lijkt het wel alsof ze óf kwijt, óf onleesbaar, óf onjuist ingevuld zijn. Kortom: vaak geen pretje, de papieren werkbon. Met OutSmart ben je direct van al deze nadelen af, want je stapt over op de digitale werkbon.

Uniforme uren registratie
Voor iedere werknemer in je bedrijf gaat de urenregistratie van directe uren automatisch: deze worden vanuit de werkbon in de uurstaat ingevoerd en hoeven dus niet handmatig te worden bijgehouden. Het is dus automatisch zo dat elke werknemer zijn uren op dezelfde manier en volgens dezelfde richtlijnen registreert, zonder dat zij hier zelf omkijken naar hebben. Je bent ook veel minder tijd kwijt aan controle: enkel de indirecte uren die apart worden ingevoerd in de uurstaatfunctie, moeten worden gecontroleerd.

Meer tijd voor het echte werk
Denk je even in dat je alle tijd die je nu aan je urenregistratie besteedt, vrij in te delen had. Waar zou jij die extra tijd aan besteden? Zou je meer werk aannemen en dus meer omzetten? Meer tijd steken in de scholing van je medewerkers en dus meer expertise in huis halen? Ook bij je medewerkers gaat veel minder tijd zitten in de urenregistratie, dus ook zij hebben meer tijd voor het echte werk.

Altijd up-to-date, dus efficiënt werken
Slordigheden met de urenregistratie zijn verleden tijd: zodra er een werkbon is, is er ook een registratie van de uren uit die werkbon. Je hoeft dus nergens achteraan, maar heb altijd de huidige stand van zaken in enkele klikken voor je neus. Als een klant belt met een vraag over de werkzaamheden die bij hem zijn uitgevoerd, kun je direct terugzien wat er wanneer bij die klant is gedaan.

De voordelen zelf ondervinden?

 

Hoe werkt OutSmart?

Met OutSmart is je urenregistratie zowel online als offline een eitje. Dat komt doordat OutSmart meer is dan alleen een app voor urenregistratie.

Het zit zo: OutSmart is ooit begonnen als app voor digitale werkbonnen. Het is nu echter al lang niet meer alleen een app voor online urenregistratie en werkbonnen: inmiddels is OutSmart uitgegroeid tot een alles-in-éénoplossing om je buitendienst mee te managen.

Kies je voor OutSmart, dan kies je voor verbinding. Je verbindt:

  • je buitendienst met je binnendienst;
  • je bedrijf met je klant;
  • al je gegevens met elkaar.

Gebruik je al een boekhoudsysteem of een CRM- of ERP-systeem? OutSmart zet in op integraties met zo veel mogelijk bekende softwarepakketten. Inmiddels hebben we al meer dan 50 koppelingen! De meeste hiervan zijn te koppelen in een paar minuten.

Zzp’er, multinational? Urenregistratie voor iedereen!

Wat voor bedrijf heb je? Of je nu zzp’er of multinational bent: je regelt de urenregistratie van je werknemers moeiteloos met OutSmart.

We geloven in tevreden klanten. Daarom betaal je bij ons alleen wat je ook echt gebruikt, doordat je een licentie per werknemer afneemt. Je hebt geen opstartkosten en betaalt per maand. Zo is het OutSmartplatform aanpasbaar aan jouw behoeften en altijd flexibel: je kunt elke maand besluiten meer of minder licenties af te nemen.

 

Losse urenregistratie module: TimeSheets

Lange tijd was onze urenregistratie onderdeel van de PRO-licentie. Desalniettemin, willen wij ook diegene die geen PRO-licentie nodig hebben, maar wel hun uren willen registreren, tegemoet komen. Vandaar dat de urenregistratie module “TimeSheets” ook als losse module afgenomen kan worden. Je hebt dat nog wel één PRO-licentie nodig voor de backofficegebruiker. Zo kan deze persoon alle uren inzien en verschillende rapportages draaien.

Nieuwsgierig geworden naar hoe je je uren registreert met TimeSheets? We bieden OutSmart inclusief TimeSheets een maand lang gratis aan aan iedereen die er nieuwsgierig naar is. Besluit je daarna dat je er geen genoeg van kan krijgen? Dan kan je tegen een zacht prijsje je uren blijven registreren.

Waar wacht je nog op?

Jaarlicentie

TimeSheets  -  

€7,00
Maandelijks
€7,00
Maandelijks
Maandlicentie

TimeSheets  -  

€8,00
Maandelijks
€8,00
Maandelijks

Probeer onze urenregistratie gratis uit!