John de Kruijf Algemeen

Bonnenboekjes kopen is verleden tijd met de werkbonapp

bonnenboekje niet meer gebruikenWerk jij nog met papieren bonnenboekjes? Dan is de kans groot dat jouw medewerkers elke dag nog tijd verspillen door het uitvoeren van deze analoge administratietaak. Gisteren waren ze hun bonnenboekje kwijt, vandaag is er in de wijde omtrek geen pen te bekennen en morgen is er geen glad oppervlak aanwezig om op te schrijven. En dan hebben we het nog niet eens over de administratieve medewerkers, die geen chocola kunnen maken van het gekrabbel en uren bezig zijn met het overtypen van de klantinformatie in verschillende systemen. Herkenbaar? Dan hebben wij dé oplossing voor je!

Alle voordelen van bonnenboekjes in één handige tool

Hoewel bonnenboekjes vóór het digitale tijdperk ongeëvenaard waren op het gebied van administratie, kan de analoge werkbon tegenwoordig niet meer tippen aan digitale alternatieven die meerdere functionaliteiten efficiënt combineren. OutSmart is zo’n tool. Onze app biedt niet alleen al de gemakken waardoor bonnenboekjes zo’n betrouwbaar administratief maatje zijn geworden, maar neemt ook alle pijnpunten van het gebruik van papieren werkbonnen weg. Heb jij wel eens een probleem ondervonden met:

  • Kwijtgeraakte werkbonnen?
  • Een onvoorzien tekort aan bonnenboekjes?
  • Miscommunicatie als de planning ad hoc verandert?
  • Onleesbare notities?
  • Buitendienstmedewerkers die hun administratie te laat inleveren?
  • Werkbonnen die elkaar én de planning tegenspreken?
  • Precisiefouten in de administratie door het overtypen en invoeren van gegevens in meerdere administratieve systemen?

Dan is dit moment een uitgelezen kans om de efficiëntie van jouw bedrijf eens goed aan te pakken. Kies voor de digitale emancipatie van je buitendienst met OutSmart en zeg de nadelen van bonnenboekjes maar vaarwel!

OutSmart: meer dan een werkbonapp

Niet alleen veegt OutSmart met gemak alle nadelen van bonnenboekjes van tafel, de app biedt ook extra voordelen doordat het een compleet field service platform is. Wat houdt dat in? Dat je je buitendienst van a tot z regelt met OutSmart. Van projectplanning en het opstellen van een werkrooster tot de urenregistratie en facturatie. Alle informatie en functies op één plek, efficiënter krijg je het niet.

Lees hier meer over alle functies van OutSmart.

Ken je je vertrouwde boekhoudsysteem van binnen en van buiten? Wil je geen afscheid nemen van je veelgebruikte ERP of CRM? Ook dan is OutSmart geschikt voor jouw bedrijf. De tool ondersteunt een naadloze integratie met andere softwarepakketten. Grote kans dat jouw softwarepakket ertussen staat, want er zijn al meer dan 50 koppelingen gemaakt.

Koppelingen met software systemen

 

Doordruksets zijn niet meer nodig met een digitale factuur

Een van de innovatieve functionaliteiten van doordruksets is de ‘carbon copy’ oftewel zelfkopiërend papier. Hierdoor hoef je maar één keer je nota op te schrijven en krijg je één of twee exacte kopietjes bovenop het origineel van de werkbon. Wij durven niet te ontkennen dat dat heel praktisch is voor jouw en je klant. Maar het kan sneller, praktischer en moderner.

Door onze tool te gebruiken, hoef je nooit meer bij het bestellen van je bonnenboekjes te beslissen hoeveel doordrukvellen je nodig denkt te gaan hebben. Van digitale documenten kun je immers eindeloos kopietjes doorsturen en afdrukken! Ook heb je geen risico op een onduidelijk handschrift of een onleesbare kopie door een onregelmatige schrijfondergrond. Typen doet iedereen leesbaar en kan gewoon op de smartphone of tablet.

Bonnenboekjes in huisstijl? Upload je logo en personaliseer al je documenten

Een bon in huisstijl is een professionele én leuke manier om je buitendienst net dat beetje extra personalisering mee te geven. Je klanten en partners vinden een herkenbare huisstijl bovendien handig voor hun eigen administratie. Zij vergissen zich dan nooit meer voor welk bedrijf dat ene bewijs van betaling nu was. Zo zorg je met een gepersonaliseerd bonnenboekje tot op het kantoor van de ander voor een positieve merkervaring.

Logisch dat je deze voordelen van een bonnenboekje in huisstijl niet wilt opgeven. Geen zorgen: OutSmart staat je toe bedrijfslogo’s te uploaden in het systeem, waardoor je al je documenten kan personaliseren. Zo hoef je geen moment in te leveren op je zorgvuldig ontworpen merkbeleving en professionele uitstraling.

Probeer nu gratis en ontdek zelf het gemak van een digitaal bonnenboekje

Eerst zien, dan geloven? Natuurlijk! Wij bieden je met plezier en vol vertrouwen een vrijblijvende gratis testperiode aan van één maand. Je zit gegarandeerd nergens aan vast en hoeft geen betalingsgegevens in te vullen. Om te app uit te proberen, heb je niets anders nodig dan een smartphone of tablet en een desktop voor het backoffice account. In andere woorden: je kunt vandaag nog beginnen met digitale werkbonnen!

Lees hier meer over de verschillende plannen die wij aanbieden en ontdek tijdens je proefmaand welk plan het beste bij jou en je bedrijf past. Wil je eerst even kort kijken hoe het werkt? Meld je dan aan voor de live demo. Daarin krijg je antwoord op praktische en brandende vragen.