Klimatechniker

KoudSmart Productpresentatie

Deze sessie is speciaal gericht op installateurs in de koudetechniek. Wanneer je deze kennissessie hebt bezocht ben je direct klaar om KoudSmart goed in te zetten voor je bedrijf.

 • Heb jij je koudemiddelenbalans altijd op orde?
 • Heb jij direct inzicht in hoeveel koelvloeistof er in welke cilinder zit?
 • Werk jij volgens de continu veranderende richtlijnen?
 • Word je blij van al die papieren werkbonnen en logboeken?

Wanneer je één van deze vragen met nee hebt beantwoord gaat onze nieuwe KoudSmart module jouw onderneming enorm helpen.

Functionaliteiten van KoudSmart

 • Koudemiddelen balans
  Je koudemiddelen balans is altijd up to date en op elk moment overdraagbaar voor inspectie. Al je transacties worden automatisch in een vooraf gemaakt Excel bestand gezet.
 • Koelvloeistof transacties / Magazijnbeheer
  Creëer hoofdmagazijnen en submagazijnen. Koppel bussen van medewerkers en weet op ieder moment waar welke cilinder is en hoeveel vloeistof deze nog bevat.
 • Digitaal logboek per installatie
  Koppel digitale logboeken aan iedere koelinstallatie. Print de sticker uit en plaats deze op de installatie. Scan de QR-code en zie direct alle essentiële gegevens op je app.
 • Compleet volgens wetgeving werken
  De wetgeving wordt steeds stricter. Wees er dus zeker van dat je volgens de laatste standaarden werkt. Met KoudSmart mis je geen transactie meer en weet je altijd hoeveel koelvloeistof je gebuikt hebt.

Geen probleem, we gaan je helpen

De kans is groot dat je op de vragen hierboven toch wel één keer nee hebt moeten antwoorden. Maar dat is niet erg, en beter nog: wij hebben de oplossing.

Aangezien KoudSmart een compleet nieuwe veelomvattende module is, hebben wij hier speciale sessies voor ingericht. Tijdens deze sessie zullen we nog dieper ingaan op de functionaliteiten, maar ook in een demo laten zien hoe het allemaal werkt. Zo kun je direct zien of dit wat voor jouw organisatie is.

Claim hieronder jouw gratis ticket!

Eerstvolgende: 04/08