steven Algemeen

WerkbonApp wordt OutSmart

Tijd voor een nieuwe naam

Toen we in 2011 startten met WerkbonApp hadden we nog niet voorzien welke richting we op zouden gaan. Onze filosofie is van begin af aan geweest dat de markt bepaalt wat de volgende uitbreiding wordt op onze software. En zo zijn we samen met jullie een bepaalde richting op gegaan.

We hebben gemerkt dat onze huidige naam niet de lading volledig dekt van wat we doen. De naam: “WerkbonApp” wordt vaak enkel geassocieerd met het maken van een simpele werkbon. Het belichtte niet het complete proces eromheen. Met name onze uitgebreide online kantoorapplicatie met geavanceerd planningsmodule en objectenbeheer hebben ons doen beslissen van naam te veranderen.

Meer dan een App

WerkbonApp is meer geworden dan een App. We zijn een complete Fields Service Management Tool, ook wel jullie digitale gereedschapskoffer. En dat willen we graag uitdragen in al onze uitingen. Te beginnen met onze naam. ‘To outsmart’ betekent letterlijk ‘te slim af zijn’. Wij krijgen er energie van om bedrijven te helpen hun concurrenten te slim af te zijn. Wij kunnen bedrijven naar een hoger plan tillen, organisatorisch, financieel en in hun uitstraling naar buiten.

Onze basis blijft natuurlijk om op een slimme wijze (smart) de buitendienst aan te sturen (out). Verder zal een internationale naam ons ook helpen verder te groeien buiten de landsgrenzen. Op dit moment zijn we al actief in meer dan 8 landen en dan is het wel handig om één gemeenschappelijke naam te hebben.

Van WerkbonApp naar OutSmart

De overgang zal in fases gaan. Dan kan iedereen aan het idee wennen. Dat geldt voor zowel onszelf als voor jullie. In de maand mei zal er een overgangs-logo te zien zijn: WerkbonApp / OutSmart. Geleidelijk zal OutSmart steeds meer smoel gaan krijgen, midden mei zullen de nieuwe Apps gereleased worden en later deze maand lanceren we een compleet nieuwe website en huisstijl.

De volgende stap is altijd een belangrijke stap. Deze naamswijziging is een stap die ons zal helpen een nog betere partner voor jullie te zijn en samen verder te groeien.

Let’s OutSmart your competitors together with our software!