Van der Weerd Elektrotechniek werkt tot wel 75% sneller met de digitale werkbonnen van OutSmart

Wij kunnen enorm goed vertellen over wat OutSmart allemaal kan en wat dat voor jou kan betekenen, maar onze huidige gebruikers kunnen dat nog veel beter. Daarom laten wij hen graag aan het woord om hun verhaal te vertellen. Deze keer zal Henk Teekman het woord nemen namens het bedrijf Van der Weerd Elektrotechniek.

Van der Weerd Elektrotechniek voorstellen

Van der Weerd Eletrotechniek is een gespecialiseerd installatiebedrijf voor tankstations, huisinstallaties, bedrijven, camera-systemen en gecertificeerde alarminstallaties. De volgende werkzaamheden zijn voor hun dagelijkse kost:

  • Alle voorkomende elektrawerken
  • Uitlezen van storingsmeldingen via e-mail
  • Inspecties van tankstations
  • Zonnepanalen

Wat was het probleem?

Ons vorig systeem had veel kuren en vaak konden de bonnen niet geladen worden waardoor monteurs het niet konden gebruiken. De service was slecht en het was een systeem wat nog veel fouten had.

 

VanderWeerdElektroHoe OutSmart heeft geholpen

Door een betrouwbare partner te zijn met een goede uitleg! Tot op heden geen problemen gehad en het pakket heeft veel mogelijkheden.

Wij zijn vooral blij met het ”formulier” die bij elke werkbon ingevuld kan worden als inspectie rapport. Voorheen moesten we dat met papier doen, dit scheelt ons veel papierwerk.

Daarnaast is het planbord overzichtelijk en kan je makkelijk bonnen inslepen voor de betreffende monteur.

 

Groot voordeel is dat je foutloos werkt dankzij een betere registratie

Het werkt allemaal een stuk sneller dan voorheen. Als ik zou moeten schatten denk ik tot wel 75% sneller. Groot voordeel is ook dat je foutloos werkt dankzij een betere registratie. Hierdoor hoef je achteraf nooit meer aanpassingen te maken die veel tijd kosten.

Wij zijn een zeer tevreden klant! En zolang onze monteurs er goed mee kunnen werken blijft dat ook nog wel even.

Ook 75% sneller werken met digitale werkbonnen?