Voor wie is OutSmart geschikt?

Heeft jouw bedrijf mensen werken in de buitendienst? Dan is OutSmart de ideale tool om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze software is ontworpen om de processen in je bedrijf niet alleen veel efficiënter te laten werken, ook de communicatie naar je klanten wordt automatisch door OutSmart geregeld. Onderstaand tonen we branches waar onze software inmiddels gemeengoed is geworden.

Ik kan direct zien waar mijn mensen in het veld zijn, real-time!

Beveiligingsbranche

We hebben graag sluitende uren-registraties van al onze werknemers. Met OutSmart is dit altijd bijgewerkt en kan ik in mijn web-account overzichten en rapporten maken.

Facilitair- & schoonmaakbedrijven

Onze materiaallijst wordt automatisch op elke tablet gesynchroniseerd. Als ik nieuwe materialen toevoeg op ons web-account, worden alle apps ook bijgewerkt.

Bouw & onderhoud

Het aansturen van mensen en opdrachten geven was nog nooit zo makkelijk.

Transport, Logistiek & Koeriers

Als ik klaar ben maak ik ook foto’s van mijn werk met OutSmart. Die worden verwerkt in het rapport, zodat ik altijd bewijs heb.

Infrastructuur, Grondverzet & Agrarisch

Doordat de klant op de app de samenvatting van het bezoek kan inzien en meteen zijn handtekening zet, heb ik nooit meer problemen met betalingen. Ik kan het bewijs zo mailen.

ICT en Media: service & reparateurs

Koude Installatie Techniek

KoudSmart helpt me om mijn koudebalans up-to-date te houden. Een enorme tijdsbesparing voor ons bedrijf.