Voor wie is OutSmart geschikt?

Heeft jouw bedrijf mensen werken in de buitendienst? Dan is OutSmart de ideale tool om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze software is ontworpen om de processen in je bedrijf niet alleen veel efficiënter te laten werken, ook de communicatie naar je klanten wordt automatisch door OutSmart geregeld. Met OutSmart beschik je bijvoorbeeld over digitale werkbonnen, een werkbonapp en automatische urenregistratie. Dat maakt OutSmart tot overkoepelende software voor projectplanning van a tot z.

Onderstaand tonen we branches waar onze software inmiddels gemeengoed is geworden.

Bouw & Onderhoud

Onze materiaallijst wordt automatisch op elke tablet gesynchroniseerd. Als ik nieuwe materialen toevoeg op ons web-account, worden alle apps ook bijgewerkt en vice versa.

Koeltechniek

Speciaal voor alle bedrijven in de koeltechnische branche is KoudSmart ontwikkeld. Dit is een digitaal registratiemiddel voor koudemiddelen.

OutSmart Branches Beveiligingsbranche

Ik kan direct zien waar mijn mensen in het veld zijn, real-time!

Beveiligingsbranche
OutSmart Branches Facilitair en Schoonmaakbedrijven

We hebben graag sluitende uren-registraties van al onze werknemers. Met OutSmart is dit altijd bijgewerkt en kan ik in mijn web-account overzichten en rapporten maken.

Facilitair & schoonmaakbedrijven
OutSmart Branches Transport Logistiek Koeriers

Het aansturen van mensen en opdrachten geven was nog nooit zo makkelijk.

Transport, Logistiek & Koeriers
OutSmart Branches Infrastructuur Grondverzet Agrarisch

Als ik klaar ben maak ik ook foto’s van mijn werk met OutSmart. Die worden verwerkt in het rapport, zodat ik altijd bewijs heb.

Infrastructuur, Grondverzet & Agrarisch
OutSmart Branches ICT Media Service Reparateurs

Doordat de klant op de app de samenvatting van het bezoek kan inzien en meteen zijn handtekening zet, heb ik nooit meer problemen met betalingen. Ik kan het bewijs zo mailen.

ICT en Media: service & reparateurs

Gebruik OutSmart in mijn branche!