Integratie OutSmart en WeFact

WeFact wordt in Nederland veel gebruikt als facturatie systeem. Wanneer je dit systeem in gebruik hebt is het koppelen van WeFact met OutSmart een ideale combinatie. Hierdoor wordt het eenvoudig om de buitendienstmedewerkers perfect aan te sturen.

Alle informatie die je nodig hebt in de beide systemen wordt gesynchroniseerd. Hierdoor kun je in een oogopslag vinden wat je nodig hebt. De buitendienstmedewerkers kunnen via de OutSmart-App alle benodigde informatie doorgestuurd krijgen.

OutSmart koppelen aan WeFact is altijd mogelijk. De koppeling kan snel worden gemaakt en na de eenmalige activatie zijn de lage maandelijkse kosten €10,- per bedrijf.

Voordelen koppeling WeFact met OutSmart

Er zijn veel voordelen te behalen door te koppelen met OutSmart. Met de koppeling is onder meer de synchronisatie van de volgende informatie uit WeFact naar OutSmart eenvoudig:

  • Producten.
  • Uurtarieven.
  • Debiteuren.
  • Projecten.
  • Aanmaken van werkbonnen aan de hand van offertes.

De synchronisatie werkt natuurlijk twee kanten op. Dus ook van OutSmart naar WeFact. Daarbij kan je profiteren van onder meer de volgende handige functionaliteiten:

  • Werkbon in OutSmart wordt een proeffactuur in WeFact.
  • Nieuwe materialen en relaties worden overgenomen in WeFact.
  • Ingevulde uren op de werkbon komen terug als product.

Kosten van de koppeling

De maandelijkse kosten van de koppeling van OutSmart en WeFact bedragen slechts €10,- per bedrijf. Ook bij meerdere licenties blijven deze kosten op hetzelfde lage niveau.

Het realiseren van de koppeling vereist een handmatige instelling van de IP-poort en aanpassingen op locatie. Hiervoor worden eenmalige opstartkosten in rekening gebracht van €99,-

Door een verhoogde efficiëntie zorgt de koppeling van OutSmart met WeFact uiteindelijk voor een besparing. Doordat we de kosten per maand laag houden is het gebruiken van de koppeling zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt.

Hoe activeer je de koppeling

Het activeren van de koppeling is eenvoudig met de volgende vier stappen:
1. Klik op ‘licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje instellingen.
2. Klik op de blauwe knop ‘bestellen’ rechtsboven.
3. Onder het kopje ‘koppeling’ kun je de WeFact koppeling selecteren uit het menu.
4. Stel de koppeling eenmalig in via ‘externe koppeling’ in de linker menubalk.

OutSmart en WeFact vrijblijvend testen?