INTEGRATIE TRACKJACK

OutSmart en TrackJack hebben de handen ineengeslagen! Benieuwd naar het beste van twee werelden?

TrackJack is leverancier van GPS volgsystemen voor rittenregistratie om zakelijk en privé ritten te registreren. Helemaal volgens de eisen van de belastingdienst en je hebt altijd inzicht in de actuele locaties van voertuigen. Maak jij al gebruik van TrackJack?

Hoe effectief is het om als planner via het planbord een klant meteen te kunnen vertellen waar een monteur zich bevindt? Of aan de hand van de voertuiglocatie sneller een werkopdracht in te plannen? Dit kan met onze integratie, lees hieronder hoe het werkt en welke mogelijkheden er zijn.

DE VOORDELEN

  • Voertuiglocaties zichtbaar binnen OutSmart: De locatiegegevens van voertuigen worden via TrackJack verstuurd naar OutSmart. Hierdoor heb je altijd inzicht in de actuele locaties van voertuigen in de applicatie van OutSmart, wat het plannen van nieuwe orders aanzienlijk makkelijker maakt en versnelt.
  • Snel plannen aan de hand van een voertuiglocatie: Indien er snel een werkopdracht op een bepaalde locatie ingepland moet worden, is het super eenvoudig om de precieze locatie van voertuigen in te zien en aan de hand daarvan een werkopdracht in te plannen.
  • Snel benoemen wat de verwachtte aankomsttijd is van een monteur: Omdat de locatie van een voertuig via ons planbord realtime inzichtelijk is, is het mogelijk om een klant direct te vertellen wat de verwachtte aankomsttijd is van een monteur.

 

VRAAG INFORMATIE AAN BIJ TRACKJACK

Vraag kosteloos bij TrackJack een offerte aan voor een rittenregistratiesysteem. Klik hier om naar de website te gaan.

AL KLANT VAN TRACKJACK & OUTSMART?

Indien je al gebruik maakt van TrackJack kun je heel eenvoudig en gratis de koppeling bestellen.

  • Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen.
  • Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’ en selecteer de TrackJack koppeling.

VIDEO VAN TRACKJACK

Bekijk hier een uitgebreide video van TrackJack rittenregistratie.

TrackJack Logo