Integratie OutSmart en Reeleezee

Reeleezee wordt in Nederland veel gebruikt als boekhoudsysteem en als systeem voor het verzorgen van projectplanning. Wanneer je dit systeem in gebruik hebt is het koppelen van Reeleezee met OutSmart een ideale combinatie. Hierdoor wordt het eenvoudig om de buitendienstmedewerkers perfect aan te sturen.

Alle informatie die je nodig hebt in de beide systemen wordt gesynchroniseerd. Hierdoor kun je in een oogopslag vinden wat je nodig hebt. De buitendienstmedewerkers kunnen via de OutSmart-App alle benodigde informatie doorgestuurd krijgen.

OutSmart koppelen aan Reeleezee is altijd mogelijk. De koppeling kan snel worden gemaakt en na de eenmalige activatie zijn de lage maandelijkse kosten €5,- per bedrijf.

Bekijk hier de handleiding met alle informatie over de koppeling met Reeleezee.

Voordelen koppeling Reeleezee met OutSmart

Er zijn veel voordelen te behalen door te koppelen met OutSmart. Profiteer van onder meer de volgende handige functionaliteiten:

  • Aangemaakte werkorders in Reeleezee worden direct werkbonnen die inzichtelijk zijn in de app.
  • Afgeronde digitale werkbonnen worden direct proeffacturen in Reeleezee.
  • Synchroniseer relaties, materialen en uursoorten vanuit Reeleezee naar OutSmart.

Kosten van de koppeling

De maandelijkse kosten van de koppeling van OutSmart en Reeleezee bedragen slechts €5,- per bedrijf. Ook bij meerdere licenties blijven deze kosten op hetzelfde lage niveau.

Een koppeling kan direct worden gemaakt. Er zijn geen set-upkosten aan verbonden.

Door een verhoogde efficiëntie zorgt de koppeling van OutSmart met Reeleezee uiteindelijk voor een besparing. Doordat we de kosten per maand laag houden is het gebruiken van de koppeling zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt.

OutSmart en Reeleezee vrijblijvend testen?