Integratie OutSmart en McMain Software

McMain is het uitgelezen softwarepakket voor het beheren van alle werkzaamheden voor een technische dienst, zowel voor een interne- als externe technische diensten (technisch beheer). Sinds 1994 heeft het product McMain zich ontwikkeld tot een professionele speler als het gaat om Maintenance Management of Field Service software. Door de intuïtieve opzet is McMain snel te leren. Naast de reeds ruime basislicentie zijn er diverse specifieke modules beschikbaar zodat ook bijvoorbeeld uw (Q)HSE ermee uit de voeten kan en u tevens meer grip kan krijgen op uw onderdelen magazijn. Voor meer info klik hier.

Voordelen koppeling McMain met OutSmart

Er zijn veel voordelen te behalen door te koppelen met OutSmart. Synchronisatie van de volgende informatie wordt eenvoudig na de koppeling:

  • Aangemaakte werkorders in McMain worden direct werkbonnen die inzichtelijk zijn in de app
  • Afgeronde werkbonnen worden direct proeffacturen in McMain
  • Synchroniseer relaties vanuit McMain naar OutSmart
  • Synchroniseer materialen en werknemers vanuit McMain naar OutSmart

Kosten van de koppeling

De maandelijkse kosten van de koppeling van OutSmart en McMain bedragen slechts €25,- per bedrijf. Ook bij meerdere licenties blijven deze kosten op hetzelfde lage niveau.

Het realiseren van de koppeling vereist vaak een handmatige instelling van de IP-poort en aanpassingen op locatie. Deze kunnen door OutSmart of door een derde partij worden gedaan. Hiervoor worden eenmalige opstartkosten in rekening gebracht.

Door een verhoogde efficiëntie zorgt de koppeling van OutSmart met McMain uiteindelijk voor een besparing. Doordat we de kosten per maand laag houden is het gebruiken van de koppeling zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt.

Hoe activeer je de koppeling

Het activeren van de koppeling is eenvoudig met de volgende vier stappen:
1. Klik op ‘licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje instellingen.
2. Klik op de blauwe knop ‘bestellen’ rechtsboven.
3. Onder het kopje ‘koppeling’ kun je de McMain koppeling selecteren uit het menu.
4. Stel de koppeling eenmalig in via ‘externe koppeling’ in de linker menubalk.

OutSmart en McMain testen?