Integratie OutSmart en King

King wordt in Nederland veel gebruikt als boekhoudsysteem en als systeem voor het verzorgen van projectplanning. Wanneer je dit systeem in gebruik hebt is het koppelen van King met OutSmart een ideale combinatie. Hierdoor wordt het eenvoudig om de buitendienstmedewerkers perfect aan te sturen.

Alle informatie die je nodig hebt in de beide systemen wordt gesynchroniseerd. Hierdoor kun je in een oogopslag vinden wat je nodig hebt. De buitendienstmedewerkers kunnen via de OutSmart-App alle benodigde informatie doorgestuurd krijgen.

OutSmart koppelen aan King is altijd mogelijk. De koppeling kan snel worden gemaakt en na de eenmalige activatie zijn de maandelijkse kosten €50,- per bedrijf.

Voordelen koppeling King met OutSmart

Er zijn veel voordelen te behalen door te koppelen met King. Met de koppeling is onder meer de synchronisatie van de volgende informatie uit King naar OutSmart eenvoudig:

  • Artikelen.
  • Uurtarieven.
  • Debiteuren.
  • Medewerkers.
  • Werkbonorders.

 

De synchronisatie werkt natuurlijk twee kanten op. Dus ook van OutSmart naar King. Daarbij kan je profiteren van onder meer de volgende handige functionaliteiten:

  • Verkooporder in King wordt geüpdatet met informatie van de complete werkbon.
  • Materialen, uren en aanvullende losse orderregels worden toegevoegd aan de verkooporder in King.

Kosten van de koppeling

De maandelijkse kosten van de koppeling van OutSmart en King bedragen €50,- per bedrijf. Ook bij meerdere licenties blijven deze kosten op hetzelfde niveau.

Het realiseren van de koppeling vereist een handmatige instelling van de IP-poort en aanpassingen op locatie. Hiervoor worden eenmalige opstartkosten in rekening gebracht van €299,-

Door een verhoogde efficiëntie zorgt de koppeling van OutSmart met King uiteindelijk voor een besparing.

Hoe activeer je de koppeling

Het activeren van de koppeling is eenvoudig met de volgende vier stappen:
1. Klik op ‘licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje instellingen.
2. Klik op de blauwe knop ‘bestellen’ rechtsboven.
3. Onder het kopje ‘koppeling’ kun je de King koppeling selecteren uit het menu.
4. Stel de koppeling eenmalig in via ‘externe koppeling’ in de linker menubalk.

OutSmart en King testen?