Integratie OutSmart en Jortt

Jortt wordt in Nederland veel gebruikt als boekhoudsysteem. Wanneer je dit systeem in gebruik hebt is het koppelen van Jortt met OutSmart een ideale combinatie. Hierdoor wordt het eenvoudig om de buitendienstmedewerkers perfect aan te sturen.

Alle informatie die je nodig hebt in de beide systemen wordt gesynchroniseerd. Hierdoor kun je in een oogopslag vinden wat je nodig hebt. De buitendienstmedewerkers kunnen via de OutSmart-App alle benodigde informatie doorgestuurd krijgen.

OutSmart koppelen aan Jortt is altijd mogelijk. De koppeling kan snel worden gemaakt en na de eenmalige activatie zijn de lage maandelijkse kosten €5,- per bedrijf.

Voordelen koppeling Jortt met OutSmart

Er zijn veel voordelen te behalen door te koppelen met OutSmart. Met de koppeling profiteer je onder meer van de volgende handige functionaliteiten:

  • Synchroniseer relaties tussen beide systemen.
  • Proeffacturen in Jortt door middel van afgeronde werkbonnen in OutSmart.

Kosten van de koppeling

De maandelijkse kosten van de koppeling van OutSmart en Jortt bedragen slechts €5,- per bedrijf. Ook bij meerdere licenties blijven deze kosten op hetzelfde lage niveau.

Een koppeling kan direct worden gemaakt. Er zijn geen set-upkosten aan verbonden.

Door een verhoogde efficiëntie zorgt de koppeling van OutSmart met Jortt uiteindelijk voor een besparing. Doordat we de kosten per maand laag houden is het gebruiken van de koppeling zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt.

Hoe activeer je de koppeling

Het activeren van de koppeling is eenvoudig met de volgende vier stappen:
1. Klik op ‘licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje instellingen.
2. Klik op de blauwe knop ‘bestellen’ rechtsboven.
3. Onder het kopje ‘koppeling’ kun je de Jortt koppeling selecteren uit het menu.
4. Stel de koppeling eenmalig in via ‘externe koppeling’ in de linker menubalk.

OutSmart en Jortt vrijblijvend testen?