INTEGRATIE IMUIS ONLINE

OutSmart en iMUIS Online hebben een integratie tussen de twee systemen gerealiseerd! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

iMUIS Online is een online boekhoudpakket dat ondernemers administratieve taken uit handen neemt zodat zij zich kunnen focussen op het werk waar zij zo van houden.

Stel je eens voor: je werkbonnen en je boekhouding digitaal gekoppeld. Hoe efficiënt is het om bij elke compleet gemelde werkbon automatisch de benodigde uren en materialen op de verkooporder te hebben? Dat kan met de integratie tussen iMUIS Online en OutSmart. Lees hieronder hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn.

DE VOORDELEN

  • Verkooporders direct bijgewerkt en zichtbaar binnen OutSmart: De verkooporders vanuit iMUIS Online worden opgehaald en omgezet naar werkbonnen in OutSmart. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd en de bon compleet is kan deze terug richting iMUIS Online.  Voor compleet gemelde werkbonnen kunnen gebruikte materialen en gemaakte uren als orderregels op de bijbehorende verkooporder worden aangemaakt. Zo is de verkooporder direct bijgewerkt met de correcte regels, klaar om verder verwerkt te worden.
  • Relaties en artikelen zichtbaar in OutSmart: De import van relaties zorgt ervoor dat de gegevens van jouw relaties, in iMUIS Online, worden overgenomen in OutSmart. Ook is er de optie om artikelen als materialen en uursoorten te laten terugkomen in OutSmart. Op deze manier hebben de buitendienstmedewerkers alle benodigde informatie op hun app.

 

TEST VRIJBLIJVEND

Het is mogelijk om iMUIS Online 30 dagen gratis te testen. Zo zie je direct of dit wat voor jou is!

AL KLANT VAN IMUIS ONLINE & OUTSMART?

Indien je al gebruik maakt van iMUIS Online kun je heel eenvoudig de koppeling bestellen.

  • Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen.
  • Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’ en selecteer de iMUIS Online koppeling.

Voor een uitgebreide uitleg over de koppeling verwijzen we je graag naar deze handleiding. Hierin kun je alle benodigde informatie terugvinden. Van het bestellen van de koppeling tot het correct instellen en activeren hiervan. Zo kun je zo snel mogelijk aan de slag!

VIDEO VAN IMUIS ONLINE

Bekijk hier een korte video van iMUIS Online.