Integratie OutSmart en FactuurSturen

FactuurSturen wordt in Nederland veel gebruikt voor facturatie en basisadministratie. Door FactuurSturen te koppelen aan OutSmart, creëer je een dream team dat het aansturen van je buitendienstmedewerkers én het administratief verwerken van die werkzaamheden gemakkelijk en efficiënt maakt.

Alle informatie die je nodig hebt in de beide systemen wordt gesynchroniseerd. Op kantoor heb je dus direct alles bij de hand wat je nodig hebt. Ook je buitendienst heeft, via de werkbonapp van OutSmart, direct toegang tot alle benodigde informatie.

OutSmart koppelen aan FactuurSturen is altijd mogelijk. De koppeling kan snel worden gemaakt en na de eenmalige activatie zijn de lage maandelijkse kosten €5,- per bedrijf. De facturatie software maakt dit alles mogelijk.

Wat kan de koppeling?

Er zijn veel voordelen te behalen door te OutSmart met FactuurSturen koppelen. Je profiteert onder meer van de volgende handige functionaliteiten:

  • Relaties en producten worden opgehaald in OutSmart
  • Nieuwe relaties en materialen worden teruggestuurd naar FactuurSturen
  • Conceptfacturen in FactuurSturen door middel van afgeronde digitale werkbonnen in OutSmart

Kosten van de koppeling

OutSmart vos en FactuurSturenDe maandelijkse kosten van de koppeling tussen OutSmart en FactuurSturen bedragen slechts €5,- per bedrijf. Ook bij meerdere licenties blijven deze kosten op hetzelfde lage niveau.

Een koppeling kan direct worden gemaakt. Er zijn geen set-upkosten aan verbonden.

Door een verhoogde efficiëntie zorgt de koppeling uiteindelijk voor een besparing. Doordat we de kosten per maand laag houden is het gebruiken van de koppeling zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt.

Hoe activeer je de koppeling

Het activeren van de koppeling is eenvoudig met de volgende vier stappen:
1. Klik op ‘licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje instellingen.
2. Klik op de blauwe knop ‘bestellen’ rechtsboven.
3. Onder het kopje ‘koppeling’ kun je de FactuurSturen koppeling selecteren uit het menu.
4. Stel de koppeling eenmalig in via ‘externe koppeling’ in de linker menubalk.

Test FactuurSturen en OutSmart vrijblijvend