100% Efficiënter Werken: M2 Vloeren doet het door het Digitaliseren van de Buitendienst!

Wij kunnen enorm goed vertellen over wat OutSmart allemaal kan en wat dat voor jou kan betekenen, maar onze huidige gebruikers kunnen dat nog veel beter. Daarom laten wij hen graag aan het woord om hun verhaal te vertellen. Deze keer zal Jordy Dijkhuizen het woord nemen namens het bedrijf M2 Vloeren.

M2 Vloeren voorstellen

M2 Vloeren is van begin af aan een familiebedrijf geweest. Dit is begonnen in 1927 en het bedrijf wordt tot op de dag van vandaag nog steeds geleid door de familie. Kenmerkend is de nuchtere, ontdekkende geest. We zoeken al vier generaties lang naar de beste producten, materialen en technieken voor onze klanten. Zodat we met ons brede assortiment het juiste advies kunnen geven.

M2 vloeren is gespecialiseerd in vloerafwerkingen en systemen voor bedrijven en instellingen, onderwijs- en zorginstellingen en winkelformules. Onze vloeren liggen ook in publieke en private kantooromgevingen. Wij zijn met name in complexe renovatieprojecten sterk.

Of het hier nu gaat om rubber vloeren, vinyl vloeren, tapijt vloeren, parket vloeren of coating vloeren, M2 vloeren helpt u om de juiste keuze te maken.

Wat was het probleem?

Papieren werkbonnen werden veel te laat ingeleverd. Daarnaast waren deze moeilijk leesbaar en moesten we zelf uitzoeken op welk project de tijden geboekt moesten worden. Al deze factoren gecombineerd zorgde voor een enorme tijdverspilling. Het kostte ons namelijk gemiddeld 1 dag per week om dit allemaal uit te zoeken.

Qua efficiëntie is het echt een 100% verbetering

Hoe OutSmart heeft geholpen

Met de software van OutSmart is alles gedigitaliseerd. Qua efficiëntie is het echt 100% verbetering in plaats van de papieren die wij gebruikten voor het bijhouden van de uren.

Het mooie is ook dat OutSmart en handsoft een koppeling hebben. Die koppeling zorgt ervoor dat de systemen naadloos met elkaar werken. Het werkt op dit moment perfect voor ons.

Ook een 100% verbetering in efficiëntie?