Loonbedrijf van Nieuwkoop: Papieren Werkbonnen zijn ouderwets

Wij kunnen enorm goed vertellen over wat OutSmart allemaal kan en wat dat voor jou kan betekenen, maar onze huidige gebruikers kunnen dat nog veel beter. Daarom laten wij hen graag aan het woord om hun verhaal te vertellen. Deze keer zal Catelijn van Nieuwkoop het woord nemen namens het bedrijf Loonbedrijf J.P van Nieuwkoop.

Loonbedrijf J.P van Nieuwkoop voorstellen

Met onze jarenlange ervaring, 27 gemotiveerde medewerkers en ons machinepark bestaande uit onder andere 16 tractoren, 9 kranen, 10 shovels, 6 hakselmachines, 4 uitdraaimachines en 16 vrachtwagens hebben we alles in huis om in zowel binnen- als buitenland specialistische werkzaamheden van topkwaliteit op het gebied van machinale teeltwisseling, grond- en graafwerk en cultuurtechniek uit te voeren.

Ook voor moeilijke projecten zijn wij niet bang: ons motto is niet voor niks “Gaat niet, bestaat niet!”

Wat was het probleem?

We gebruikten nog steeds papieren werkbonnen, maar dit was erg onhandig als onze medewerkers in de kost zaten. Het was sowieso een onnodige ouderwetse manier van registreren. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een digitale werkbon.

Hoe OutSmart heeft geholpen

VanNieuwkoopOnze medewerkers kunnen nu overal vanaf hun telefoon hun werkbon invullen en het maakt het voor ons ook gemakkelijker om de uren direct automatisch op het juiste project te zetten zonder dit handmatig in te hoeven voeren

Het scheelt ons sowieso veel printen en het is fijn dat de jongens vanaf elke locatie en op elk moment hun werkbon in kunnen vullen en niet meer per se zoals vroeger bij ons in de kantine.

Verder werkt het ook efficiënter en minder foutgevoelig doordat uren automatisch op het juiste project terechtkomen zonder handmatige invoer van de werkbonnen.

Jouw bedrijf ook toekomstklaar maken?