Hoe KliMate het overzicht in hun buitendienstproces terugkreeg met OutSmart

 

Wij kunnen enorm goed vertellen over wat OutSmart allemaal kan en wat dat voor jou kan betekenen, maar onze huidige gebruikers kunnen dat nog veel beter. Daarom laten wij hen graag aan het woord om hun verhaal te vertellen. Deze keer zal Sarah Goossens het woord nemen namens het bedrijf KliMate.

 

KlimateAircoKliMate voorstellen

KliMate is dé specialist in klimaatbeheersing en levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw project stelt.

Edward Bartels is KliMate ruim 10 jaar geleden gestart met de verkoop van airconditioners in Nijmegen. Al na het 1e jaar werd hier de installatietak aan toegevoegd, en heeft Edward het bedrijf doorontwikkeld tot een volwaardig installatiebedrijf op het gebied van airconditoners en warmtepompen met bekendheid in de hele regio.

 

Wat was het probleem?

We hadden geen overzichtelijk systeem waar alle gegevens in stonden. We gebruikten meerdere losse systemen. Dit zorgde voor een heel onoverzichtelijk geheel.

 

Hoe heeft OutSmart geholpen?

KlimateOutSmartVos

In OutSmart kunnen we alle gegevens overzichtelijk in één systeem vinden, kunnen we werkbonnen laten aftekenen en hebben we beter overzicht over welke monteur wanneer waar is.

We werken nu een stuk efficiënter: ik denk tot wel 75%. Daarnaast krijg ik ook een stuk minder vragen van de monteurs over onduidelijkheden met betrekking tot de planning. Ook wel heel fijn!

Over het algemeen zijn we zeer tevreden over alle mogelijkheden! Er zijn vaak nieuwe functies te vinden, jullie zijn volop in beweging. Top!

Ook het overzicht terugvinden?