Kennissessie Uitvoering en Innen

Deze kennissessie is speciaal gericht op het goed instellen van uitvoerende en incasserende werkzaamheden binnen OutSmart. Wanneer je deze kennissessie hebt bezocht ben je direct klaar om OutSmart goed in te zetten voor je bedrijf.

Kennissessie Uitvoering en InnennIn een 3-uur durende sessie neemt Joël je mee langs alle belangrijke features om met OutSmart aan de slag te gaan.

Functies die zeker aan bod zullen komen:

  • Offertes & Facturen;
  • Workflows;
  • Formulieren.

Efficiënter werken en sneller je geld incasseren. Wie wil dat nou niet? Dat dachten wij nou ook. Vandaar dat wij deze sessie hebben opgetuigd. In deze sessie gaan we je namelijk verder met werkzaamheden stroomlijnen binnen OutSmart en met behulp van automatisch facturen je geld sneller innen.

Klinkt dit als iets waar jij wel oren naar hebt? Klik op “Registreer” hiernaast en schrijf je direct in voor de Uitvoering en Innen Kennissessie!

Datum: 11/09

Ticketprijs is €100,-

Oud bezoekers waarderen onze kennissessie met een 8.5!

  • Jeroen van Renswou
    "Duidelijke uitleg en de interactie tussen de deelnemers vond ik erg leuk!"
  • Eline Wilmsen
    "Ik zou helemaal niets veranderen. Niet dat momenteel in me opkomt. Alles top!"

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze sessie gaan we je echt klaarstomen om hierna zelfstandig succesvol met OutSmart te werken. Om dit te doen, zullen er een paar vaste functies besproken gaan worden.

Offertes en Facturen

Het maken, sturen en bijhouden van je offertes is eenvoudig binnen OutSmart. En uiteraard kan je ook een factuur opstellen op basis van uitgevoerd werk.

Workflows

Voor het invullen van een werkbon op de app kan een vaste flow gemaakt worden. Hoe doe je dit en wat zijn de mogelijkheden? 

Formulieren

Vanuit de app kan de buitendienstmedewerker een vragenlijst / checklist invullen. Tijdens deze sessie bespreken we hoe je de formulieren goed instelt. 

Samen maken we de kennissessie leuker

In kleine groepjes van maximaal 8 personen gaat Joël al deze onderwerpen behandelen. Maar wees gerust, het zal geen éénrichtingsverkeer worden. Integendeel, de aanwezigheid van meerdere verschillende bedrijven creëert een leuke dynamiek, met ieder zijn eigen ideeën en ervaringen.

Daarnaast zal Joël je ook veelvuldig zelf aan het werk zetten met kleine opdrachtjes om de functies echt te begrijpen. Door te doen leer je immers het snelst.

Wil jij ook een vliegende start met OutSmart?

Voer je werkzaamheden efficiënter uit en incasseer je geld sneller. Na deze sessie zie je nog meer mogelijkheden voor jouw bedrijf en zal de software nog beter voor je gaan werken.

Bestel hiernaast een ticket en claim jouw plek!