Kennissessie Starters: Voor de perfecte start

Ga goed van start met OutSmart. Zie hoe het systeem jou veel tijd uit handen kan nemen. Na deze sessie kan jij direct beginnen met het efficiënter inrichten van jouw buitendienst. 

Kennissessie starters

In een 3-uur durende sessie neemt Joël je mee langs alle belangrijke features om met OutSmart aan de slag te gaan.

Functies die zeker aan bod zullen komen:

 • Digitale werkbonnen;
 • Planbord;
 • Maken van type werkzaamheden;
 • Koppelingen;
 • De OutSmart Apple en Android app.

We hebben één keer per maand een Starters Kennissessie gepland om zo iedereen de mogelijkheid te bieden om hierbij aanwezig te zijn. Deze kennissessie is speciaal gericht op startende OutSmart gebruikers. Wanneer je deze kennissessie hebt bezocht ben je direct klaar om OutSmart goed in te zetten voor je bedrijf.

Klinkt dit als iets waar jij wel oren naar hebt? Kies de datum dat jij kan en schrijf je direct in voor de volgende Starters Kennissessie!

Eerstvolgende: 28/08. Prijs is inclusief BTW.

 

Oud bezoekers waarderen onze kennissessie met een 8.5!

 • Jeroen van Renswou
  "Duidelijke uitleg en de interactie tussen de deelnemers vond ik erg leuk!"
 • Eline Wilmsen
  "Ik zou helemaal niets veranderen. Niet dat momenteel in me opkomt. Alles was top!"

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze sessie gaan we je echt klaarstomen om hierna zelfstandig succesvol met OutSmart te werken. Om dit te doen, zullen er een paar vaste functies besproken gaan worden.

Alles over digitale werkbonnen

De basis van Outsmart zijn digitale werkbonnen. En aangezien dit de basis is, is het nodig om te begrijpen hoe je onze werkbonnen optimaal voor je laat werken. Van het aanmaken, inplannen en uitvoeren hiervan. Het komt allemaal voorbij.

Planbord

Een digitaal planbord helpt je te allen tijde het overzicht te bewaren en een duidelijke planning te maken die iedereen in een oogopslag snapt. Hoe je deze perfect instelt en gebruikt is van essentieel belang om goed te starten met OutSmart.

PDF-instellingen

Hoe wil je dat jouw werkbon eruit komt te zien? Klinkt eenvoudig, maar we hebben enorm veel opties om dit helemaal te personaliseren. Zo gauw je echt weet wat je wil, is bijna alles mogelijk. Kost even tijd, maar daarna hoef je hier nooit meer naar om te kijken.

Type werkzaamheden

Ieder bedrijf heeft meerdere type werkzaamheden. Soms moet je iets installeren, dan kom je weer langs voor onderhoud, en soms is het slechts een check-up. Vaak hangen hier andere tarieven aan. Stel dit correct in om later sneller te werken.

Koppelingen

Gebruik je al een boekhoudpakket? CRM- of ERP-systeem? Dan wil je direct jouw afgeronde werkbonnen overgezet krijgen. Dat kan met een koppeling. Eenmaal correct opgezet, gaat dit je vele uren overtypen per maand schelen.

OutSmart App

Goed werken met de app is van levensbelang. Het is ten slotte de toevoer van informatie vanuit het veld. Het geldt voor zich dat het onder de knie hebben van de app essentieel is in het goed werken met OutSmart.

CRM

Met OutSmart CRM staan al je relaties en contactpersonen op één centrale plek. Per relatie zie je de geschiedenis van de klant bij jouw bedrijf, de status van bonnen, eventuele openstaande klantenservicekwesties en nog veel meer.

Samen maken we de kennissessie leuker

In kleine groepjes van maximaal 8 personen gaat Joël al deze onderwerpen behandelen. Maar wees gerust, het zal geen éénrichtingsverkeer worden. Integendeel, de aanwezigheid van meerdere verschillende bedrijven creëert een leuke dynamiek, met ieder zijn eigen ideeën en ervaringen.

Daarnaast zal Joël je ook veelvuldig zelf aan het werk zetten met kleine opdrachtjes om de functies echt te begrijpen. Door te doen leer je immers het snelst.

Wil jij ook een vliegende start met OutSmart?

Verzeker jezelf van een goede start met OutSmart. Na deze sessie zie je nog meer mogelijkheden voor jouw bedrijf en zal de software nog beter voor je gaan werken.

Bestel hiernaast een ticket en claim jouw plek!