Kennissessie Alles over Uren

Verantwoord al je uren en mis niks meer! Uren los van een werkbon registreren, verschillende tarieven instellen voor werken en reizen. Het wordt allemaal behandelt tijdens deze sessie.  

Kennissessie alles over urenIn een 3-uur durende sessie neemt Joël je mee langs alle belangrijke features om met OutSmart aan de slag te gaan.

Functies die zeker aan bod zullen komen:

  • Urenstaat;
  • Uursoorten;
  • Skills & Certificaten.

Na de grote populariteit van de uren in de vorige kennissessie hebben we besloten om hier een specifieke sessie voor op te zetten. Deze kennissessie is speciaal gericht op het goed instellen van je uren binnen OutSmart.

Klinkt dit als iets waar jij wel oren naar hebt? Klik op “Registreer” hiernaast en schrijf je direct in voor de volgende Alles over Uren Kennissessie!

Datum: 14/08

Ticketprijs is €100,-

Oud bezoekers waarderen onze kennissessie met een 8.5!

  • Jeroen van Renswou
    "Duidelijke uitleg en de interactie tussen de deelnemers vond ik erg leuk!"
  • Eline Wilmsen
    "De uitleg over de urencertificaten was top, aangezien dit voor ons wel heel interessant is! Ik zou helemaal niets veranderen. Niet dat momenteel in me opkomt."

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze sessie gaan we je echt klaarstomen om hierna zelfstandig succesvol met uren binnen OutSmart te werken. Om dit te doen, zullen er een paar vaste functies besproken gaan worden.

Urenstaat

Dit onderdeel binnen OutSmart biedt de mogelijkheid om uren te registreren los van een werkbon. De uren die jouw medewerkers maken kunnen ingevoerd worden vanuit de app en goed of afgekeurd worden vanuit de backoffice. Ook biedt dit de mogelijkheid om uitgaven in te dienen.

Uursoorten

Door het instellen van uursoorten kun je verschillende tarieven aan werken en reizen koppelen. Om de timerfunctie in de app goed te kunnen gebruiken moeten de uursoorten juist gedefinieerd zijn.

Skills & Certificaten

Via skills kan je onderscheid maken in de verschillende vaardigheden van je buitendienstmedewerkers. Hier kunnen ook afwijkende uurtarieven aan gehangen worden. Natuurlijk kan je een certificaat aan een skill koppelen, zodat ook het bewijs van de vaardigheid in je systeem staat.

Samen maken we de kennissessie leuker

In kleine groepjes van maximaal 8 personen gaat Joël al deze onderwerpen behandelen. Maar wees gerust, het zal geen éénrichtingsverkeer worden. Integendeel, de aanwezigheid van meerdere verschillende bedrijven creëert een leuke dynamiek, met ieder zijn eigen ideeën en ervaringen.

Daarnaast zal Joël je ook veelvuldig zelf aan het werk zetten met kleine opdrachtjes om de functies echt te begrijpen. Door te doen leer je immers het snelst.

Wil jij ook een vliegende start met uren binnen OutSmart?

Verzeker jezelf van een goede start met uren binnen OutSmart. Na deze sessie zie je nog meer mogelijkheden voor jouw bedrijf en zal de software nog beter voor je gaan werken.

Bestel hiernaast een ticket en claim jouw plek!