Hoe Installatiebedrijf Hoekstra minimaal één keer zo voordelig werkt zonder papieren werkbonnen!

Wij kunnen enorm goed vertellen over wat OutSmart allemaal kan en wat dat voor jou kan betekenen, maar onze huidige gebruikers kunnen dat nog veel beter. Daarom laten wij hen graag aan het woord om hun verhaal te vertellen. Deze keer zal Robin Brinkman het woord nemen namens het bedrijf Installatiebedrijf Hoekstra.

 

Installatiebedrijf Hoekstra voorstellenInstallatiebedrijf Hoekstra

Installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen Drachten BV is totaalinstallateur. Wij bieden voor diverse marktsegmenten een passende oplossing met betrekking tot elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken.

Ons bedrijf bedient de markt in noord Nederland en is innovatief op het gebied van gas, water, elektra, luchtbehandeling, verwarming, airconditioning, sanitair, camera-systemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties.

Ook is ons bedrijf vooruitstrevend als het gaat om het ontwerpen van duurzame en energiezuinige oplossingen. Ook kunnen we invulling geven op het gebied van domotica-systemen. Wij zijn KNX-gecertificeerd en hebben reeds diverse domotica-projecten opgeleverd.

Wij kunnen met trots zeggen dat ons bedrijf klaar is voor uw toekomst.

 

Wat was het probleem?

Het grote probleem wat wij hebben ervaren is de onoverzichtelijkheid die je hebt tijdens het niet gebruiken van een digitale werkomgeving. Tegenwoordig heb je met één druk op de knop de volledige historie van een klant naar boven gehaald en hoef je niet meer te zoeken naar een papieren werkbon welke ergens verfrommeld ligt.

we werken minimaal één keer zo voordelig, omdat je geen papieren bonnen meer hebt

Hoe OutSmart heeft geholpen

Door een digitale werkomgeving in te richten en het voor de monteurs gemakkelijk te maken. Dit gemakkelijk maken houdt in dat de monteur eenvoudig zijn of haar uren, materiaal en eventueel beeldmateriaal meestuurt bij een werkbon.

Vanuit de backoffice kan deze informatie worden teruggevonden en kan er aan de hand hiervan goed op worden ingespeeld. Denk aan het offreren van een nieuwe cv-installatie naar aanleiding van de foto’s die de monteur mee heeft gestuurd.

Het levert ons aardig wat op: we werken minimaal één keer zo voordelig, omdat je geen papieren bonnen meer hebt en daarnaast hoeft de administratie de weekstaten niet meer handmatig in te voeren, maar wordt dit automatisch gedaan door de teruggestuurde uren van de monteurs.

Ook stukken voordeliger werken?