Geen papieren rompslomp meer voor Cloudius: verwerk werkbonnen vlotter!

 

Wij kunnen enorm goed vertellen over wat OutSmart allemaal kan en wat dat voor jou kan betekenen, maar onze huidige gebruikers kunnen dat nog veel beter. Daarom laten wij hen graag aan het woord om hun verhaal te vertellen. Deze keer zal Wim Ribbink het woord nemen namens het bedrijf Cloudius.

 

Cloudius voorstellen

Wij onderscheiden ons door een dienstverlener zonder poespas te zijn. Geen accountmanager, consultant of specialist, maar een hands-on vakman die bij u aan tafel meedenkt aan een oplossing voor uw ICT vraagstuk, de oplossing hiervan implementeert en vervolgens het onderhoud verzorgt.

Oplossingen bestaande uit Cloud, hybride-cloud of “klassieke” kantoor automatisering. Ook voor systeembeheer en uw zakelijke telefonie kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Gebouwd op een fundament van bijna 30 jaar ervaring in het automatiseren van MKB ondernemers en ZZP-ers.

Onze oplossingen kenmerken zich door vier kernwoorden: betrouwbaar, flexibel, overal en altijd. En geen enkele oplossing is standaard. Altijd is het een maatpak dat bij uw organisatie past.

​Met opgestroopte mouwen en in een informele sfeer. Vanuit deze gedachte zijn wij. Met succes.

Wil je meer weten over Cloudius? Neem eens een kijkje op hun website.

Wat was het probleem?

Eigenlijk was het hele werkbonproces tijdrovend. Dat ging bij ons nog op de volgende manier: uitprinten, tekenen en weer inscannen of faxen van papieren werkbonnen.

Minder tijd kwijt aan papieren rompslomp

Hoe OutSmart heeft geholpen

Via de tablet kan de order worden getekend en kan direct per mail naar de juiste personen worden gestuurd. Minder tijd kwijt aan papieren rompslomp omdat werkbonnen vlotter verwerkt kunnen worden. Je bent sneller weg bij een klant als de klus is afgerond.

Door de koppeling met mijn boekhoudpakket kan ik de app ook gebruiken voor het aanmaken van een pakbon. Hier heb ik een eigen lay-out voor gemaakt voor alleen afleveren van artikelen, dus zonder uren.

Ook geen papieren rompslomp meer?