Over OutSmart

Alles begint met een goede gedachte
OutSmart is hard op weg de wereld te veroveren. De digitale WerkbonApp heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, ontwikkeld als een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten over heel de wereld.

Gestart als B2B App development bedrijf in 2009, werd in 2011 in eigen beheer gestart met de ontwikkeling van een revolutionaire app die de papieren werkbonnen tot een verleden zou moeten maken. Onder de naam ‘WerkbonApp’ werd in 2012 de eerste versie (MVP) gelanceerd.

Digitale gereedschapskoffer

Onze filosofie is van begin af aan geweest dat de markt bepaalt wat de volgende uitbreiding wordt op onze software. En zo hebben we samen met een groep ‘early adopters’ WerkbonApp met veel toewijding en liefde uitgebouwd tot een digitale gereedschapskoffer die bedrijven echt helpt de organisatie naar een hoger plan te tillen.

In 2016 bleek het concept zo goed aan te slaan dat oprichters van WerkbonApp Steven Rigter en Bas Langenhuizen besloten dat het bedrijf zich alleen nog maar zou focussen op de ontwikkeling en exploitatie van WerkbonApp. Dit had een direct positief effect op zowel de bedrijfsvoering als het eindproduct.

WerkbonApp wordt OutSmart

WerkbonApp werd meer dan een app alleen. We hebben met name aandacht besteed aan onze uitgebreide online kantoorapplicatie met geavanceerd planningsmodule en aan objectenbeheer. Dit heeft ons bewogen om in 2019 een naamsverandering door te voeren: OutSmart. ‘To outsmart’ betekent letterlijk ‘te slim af zijn’. Wij krijgen er energie van om bedrijven te helpen hun concurrenten te slim af te zijn. Onze basis blijft natuurlijk om op een slimme wijze (smart) de buitendienst aan te sturen (out). Verder wilden we een internationale naam die ons ook helpt te groeien buiten de landsgrenzen.

Anno 2019…
Op dit moment wordt OutSmart door meer dan 3.500 bedrijven dagelijks gebruikt, zijn er meer dan 50 dealers, verdubbelt de omzet elk jaar en hebben we vestigingen in Nederland, Spanje, Portugal en Duitsland. Het is het resultaat van jaren doorontwikkelen, testen en technisch innoveren. Dit is ook bij Apple opgevallen, wat geleid heeft tot een een samenwerking in 2019. Sindsdien helpt Apple ons met het ontwikkelen van de app, UX design en het vinden van strategische partners. We zijn heel trots op en dankbaar voor hetgeen we nu bereikt hebben en zijn gedreven het bedrijf naar een volgend niveau te brengen.

Let’s OutSmart your competitors together with our software!

Deze bedrijven werken al effectief. Met OutSmart.