Tijd besparen op je administratie: Airsave doet het met OutSmart!

Wij kunnen enorm goed vertellen over wat OutSmart allemaal kan en wat dat voor jou kan betekenen, maar onze huidige gebruikers kunnen dat nog veel beter. Daarom laten wij hen graag aan het woord om hun verhaal te vertellen. Deze keer zal eigenaar van het bedrijf Airsave, Pim Duterloo het woord nemen.

Airsave voorstellen

Airsave implementeert een techniek om perslucht verliezen/lekkages te signaleren, te analyseren en te verhelpen. Een echte specialist in het onderhouden optimaliseren van complete industriële persluchtinstallaties.

De keuze voor OutSmart

AirsaveIk was opzoek naar een betrouwbare tool om mijn werkbonnen digitaal te verwerken waarbij ik makkelijk uren, materialen en een digitale handtekening van de klant snel kan verwerken.

In de basis zoek je iets wat makkelijk te gebruiken is en geen beperkingen heeft, waar je pas achter komt als je ermee werkt. Je gaat dus op zoek naar wat wordt veel gebruikt in de markt.

Ik had een paar opties maar kwam al snel terecht bij Outsmart.  Nadat ik een paar dagen het proefaccount getest had en diverse keren met de support heb gebeld en gemaild. Heb ik Outsmart operationeel gemaakt. Ik kon er ook direct mee aan de slag door de gebruiksvriendelijke en logische opzet.

Ook belangrijk; prijs/kwaliteit verhouding. En kort gezegd: deze is prima. De tijd, rust en overzicht die het geeft is naar wens.

 

Ik heb nu gewoon een paar uur minder administratie per week.

 

Hoe is de ondersteuning vanuit Outsmart:

De support is direct beschikbaar en weten feilloos en goed de situatie in te schatten. Mee kijken op de PC via teamviewer behoort ook tot de opties. Enorme pre voor een software bedrijf om ervaren mensen aan de lijn te hebben ipv mailen en het vooruit moeten schuiven.

Belangrijke verbetering in het bedrijfsproces

Het prettige is dat ik gelijk mijn boekhouding eraan heb gekoppeld, alles wordt direct digitaal verwerkt en is het niet meer nodig om s’ avonds mijn werkbonnen te verwerken. Ik heb nu gewoon een paar uur minder administratie per week.

 

Toekomst van Airsave met Outsmart

Ik ga in ieder geval de buitendienst verder uitbreiden en zal dan gelijk de digitale manier van werken meegeven. Het is ook niet meer van deze tijd om werkbonnen op papier af te handelen.

Tot slot, om mijn service naar klanten te optimaliseren ga ik binnenkort het klanten portaal inzetten. Dit is een geweldig middel om klanten direct een afspraak te laten inplannen.

Wil jij ook een paar uur minder administratie per week?